جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
همایش نومزدوجین

همایش نومزدوجین با عنوان پیوندهای آسمانی در سالن آمفی تئاتر مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، همایش نومزدوجین با عنوان پیوندهای آسمانی با حضور حدود ۷۰ زوج جوان از طلاب و روحانیون در سالن آمفی تئاتر مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان، همراه با کارگاه‌های مهارت ارتباطی، مهارت‌های زناشویی و جمعیت برگزار شد.

خانم راضیه سلطان عباسی ندوشن، سرپرست مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان و خانم محسن زاده، مشاور فرهنگی مدیریت حوزه خواهران استان در این همایش به عنوان مدرس کارگاه‌ها شرکت کرده و مسائل مرتبط را تبیین کردند.

سرپرست مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در کارگاه جمعیت و تهدید نسل خود که عنوان بحران خاموش را داشت بعد از اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون آینده هولناک پیری جمعیت، بیان کرد: اگر تا ۵ سال آینده به این بحران توجه نشود، جمعیت کشور رو به پیری رفته و دیگر قابل جبران نیست. یکی از شاخص‌های قدرت هر جامعه ای، جمعیت آن است، اگر شما جوانان انقلابی که مزین به ارزش‌های الهی و معنوی هستید به این آموزه‌ی دینی با دقت بیشتر و کسب مهارت بهتر، توجه نکنید، بعد از گذشتن چند سال، دیگر نمی‌توانید این بحران را حل کنید.

شرکت بانوان طلبه هرمزگانی در همایش پیوند آسمانی


وی در ادامه افزود: بحران جمعیت ایران به واسطه ی کاهش بی سابقه نرخ باروری به عنوان یکی از عجایب جمعیت شناسی در دنیا مطرح است، چنان که یکی از دانشمندان برجسته‌ی غربی در این زمینه می گوید: "کاهش نرخ باروری در ایران طی ۳۰ سال گذشته حیرت‌انگیز و معادل ۷۰ درصد بوده است. این میزان یکی از سریع‌ترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش باروری در تاریخ بشر است"، این کاهش شدید نرخ باروری سبب شده است که اکنون ایران یکی از سه کشوری باشد که جمعیتش، سریع ترین حرکت به سمت مرزهای سالخوردگی را دارد.

عباسی ندوشن در پایان به شبهاتی که در این زمینه وجود دارد اشاره کرد و گفت: شاید در بین بیشتر افراد تربیت فرزند و تامین آتیه ی او جای نگرانی باشد ولی باید دانست که تربیت فرزند فقط حاصل تلاش تربیتی والدین نیست و در حقیقت این خداست که در سلسله علل طولی سرسلسله تربیت انسانهاست. خداوند مربی است (الحمدلله رب العالمین) که راه خیر و شر را به انسانها می نماید (فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا)، (إِنَّا هَدَیْنَاهُ السَّبِیلَ ) فرزندان ما موجودات ذوالاختیار که (إِمَّا شَاکِرًا وَإِمَّا کَفُورًا). وقتی که حضرت نوح نبی علیه السلام نمی تواند پسر خودش را از گمراهی حفظ کند به طریق اولی ما ضامن هدایت و تربیت فرزندانمان نیستیم. (فَمَنْ شاءَ فَلْیُؤْمِنْ وَ مَنْ شاءَ فَلْیَکْفُرْ) پس باید در این زمینه ایمان خود نسبت به روزی فرزند و تربیتش را بالا ببریم.

شرکت بانوان طلبه هرمزگانی در همایش پیوند آسمانی

خانم محسن زاده هم در کارگاه اختصاصی بانوان پیرامون مهارت‌های زناشویی بیان کرد: مهارت‌های زناشویی به ۱۰ الی ۱۲ مهارت تقسیم می شوند که می‌توان به مهارت سازگاری اولیه(با توجه به تفاوت های شخصیتی، خانوادگی و جنسیتی)، اداره خانه و خانواده، روابط جنسی، روابط عاطفی، مدیریت مالی خانواده، امور حقوقی و نقش ها، روابط با والدین و خویشان، تفریح و اوقات فراغت، حل تعارض های عاطفی، مواجهه با خشم و خشونت و مهارت امور معنوی(ارزشها، اعتقادات و رفتار) اشاره کرد.

کارشناس متخصص حوزه زن و خانواده در این کارگاه به مهارت‌های خاص زناشویی اشاره کرده و افزود: در باب مهارت‌ها مهمترین نکته را می‌توان گفتگو دانست. اگر در هر یک از مهارت‌هایی که به آن اشاره شد، زوجین به گفت‌وگو با هم بنشینند بهترین راه حل‌ها را پیدا خواهند کرد، البته با کسب تکنیک‌های مرتبط.

وی با اشاره به بعضی از تکنیک‌های ارتباطی به احادیث پیرامون مهارت‌های جنسی اشاره و در پایان برای زوجین آرزوی طول عمر با عزت و زندگی‌ای پر از عشق و ایمان و آرامش نمود.

لازم به ذکر است این همایش با حضور اساتید مجرب حجت الاسلام ایزدخواه برای کارگاه مشترک زوجین و حجت الاسلام عطاریه برای کارگاه اختصاصی آقایان، با همکاری مرکزخدمات و حوزه علمیه خواهران استان برگزار شد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha